maanantai 30. heinäkuuta 2018

KÄYDÄÄNPÄS NAAPURISSA 26.6.-30.6.2019

                                                       

Tammisaari 22.6.2019
¡Hola amigos!  

Juhannus on juhlittu - mutta kesä jatkuu tiiviinä naapurissa - joten lähde kanssamme  neljän vuorokauden / viiden päivän leppoisalle viisumivapaalle risteilylle Pietariin 26.6 -30.6 2019 Lähtö Helsingistä keskiviikkoiltana ja takaisin stadissa ollaan sunnuntaiaamuna.

Pietari tulee näin ollen hyvin tutuksi, koska olemme siellä perillä itse kaupungissa kaksi yötä ja kolme päivää. Hotellimme sijaitsee keskustan alueella, josta on helppo ponnistaa kaupungin sykkeeseen! 

Päivien retkiohjelma on vapaaehtoinen eli voi myös hyvin liikkua omin päin! Pietari on houkutuksia täynnä! Hintaan sisältyy bussikaupunkierros torstai aamupäivänä ja iltapäivän kaupunkävely. Perjantaina aamupäivä on vapaa ja iltapäivällä retki keisareiden kesänviettopaikkaan Peterhofiin - uskomattomaan palatsien, puistojen ja suihkualtaiden myllerykseen. Lauantaina Nina Holmlund vie halukkaita viherpeukaloita Pietarin komeimpiin puutarhoihin ja taiteen suosivat voivat valloittaa Eremitaasin tai Venäläisen museon. Shoppailu tietenkin houkuttelee ja miksi ei leppoisa risteily Neva-joella.
Bussi vie hotellista laivalle klo 16.00

Iltaisin Pieterin kokoisessa metropolissa tapahtuu todella paljon. Tarjolla maailman paras baletti ja ooppera mutta myös perinteiset kansantanssikabareet ovat suuressa suosiossa, unhtamatta mahtavaa valkoimaa ravintoloita joka lähtöön.
Tämä on jo neljäs peräkkäinen vuosi, jolloin teemme kesämatkan Pietariin ja odotettavissa entistä hauskempi matka !

Joten ottakaa irti arjesta ja hyppätkää laivaan! Ilmoittautukaa heti - sillä paikkoja on enää jäljellä rajoitetusti ! Tätä kirjoittaessa lauantaina 22.6,klo 16.00 enää kolme  paikkaa vapaana , 1 tupla ja yksi sinkku hytty/huone 

Tervetuloa viihtymään kanssamme - elvytämme vanhoja matkamuistoja ja luomme uusia!

Oheinen videopätkä on kuvattu toissa kesänä!

Dobro pozhalovat !

Folke ja Lene West


2 kommenttia:

  1. Viel ehtii mukaan Pietariin 15.8. -19.8. Soita heti ! 045 2684066 -
    Ohjelma nähtävissä www.folkewest.fi

    VastaaPoista
  2. Ilmoittaudu viimeistään maanantaian klo 12.00

    VastaaPoista