maanantai 30. heinäkuuta 2018

KÄYDÄÄNPÄS NAAPURISSA!

                                                       


¡Hola amigos!  

Pallot on tältä erää potkittu - mutta kesä jatkuu tiiviinä naapurissa - joten lähde kanssamme  neljän vuorokauden / viiden päivän leppoisalle viisumivapaalle risteilylle Pietariin 15.8 - 19.8. Lähtö Helsingistä keskiviikkoiltana ja takaisin stadissa ollaan sunnuntaiaamuna.

Pietari tulee näin ollen hyvin tutuksi, koska olemme siellä perillä itse kaupungissa kaksi yötä ja kolme päivää. Hotellimme Peterville sijaitsee keskustan alueella, josta on helppo ponnistaa kaupungin sykkeeseen! 

Päivien retkiohjelma on vapaaehtoinen eli voi myös hyvin liikkua omin päin! Pietari on houkutuksia täynnä! Halukkaille vedän kaksi retkeä, torstai-iltapäivänä Pietari Suuren jalanjäljillä, käydään kohteissa jotka liittyvät oleellisesti Pietari Suuren elämään ja kaupungin perustamiseen. Perjantaina vedän retken keisareiden kesänviettopaikkaan Peterhofiin - uskomattomaan palatsien, puistojen ja suihkualtaiden myllerykseen. Lauantaina Nina Holmlund vie halukkaita viherpeukaloita Pietarin komeimpiin puutarhoihin ja taiteen suosivat voivat valloittaa Eremitaasin. Shoppailu tietenkin houkuttelee ja miksi ei leppoisa risteily Neva-joella.

Iltaisin metropolissa tapahtuu todella paljon. Tarjolla maailman paras baletti, mutta myös jazz on saavuttanut suurta suosiota, samoin perinteiset kansantanssikabareet ja tietenkin mahtava valkoima gourmet-ravintoloita.   

Tämä on jo kolmas peräkkäinen vuosi, jolloin teen kesämatkan Pietariin ja maltan tuskin odottaa lähtöpäivää.

Joten ota irti arjesta ja hyppää laivaan! Ilmoittaudu heti - sillä paikkoja on rajoitetusti ! Tätä kirjoittaessa maanantaina 29.7. klo 18 enää viisi hyttiä vapaana ! 

Tervetuloa viihtymään kanssamme - elvytämme vanhoja matkamuistoja ja luomme uusia!

Oheinen videopätkä on kuvattu toissa kesänä!

Dobro pozhalovat !

Folke ja Lene West


1 kommentti:

  1. Viel ehtii mukaan Pietariin 15.8. -19.8. Soita heti ! 045 2684066 -
    Ohjelma nähtävissä www.folkewest.fi

    VastaaPoista